Νέα – Ανακοινώσεις

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του πρώτου έργου «Κατασκευή Εξωτερικού Υδραγωγείου για τις Τοπικές Κοινότητες Νεοχωρακίου και Ελεώνα Δήμου Θηβαίων».

Δ.Ε.Υ.Α.Θ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΗΒΑΣ

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 140 – 32 200 ΘΗΒΑ – ΤΗΛ. – FAX : 22620 25947

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θήβα, 17-02-2012
Αρ.Πρωτ.: 186

Η ΔΕΥΑΘ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έγινε η αρχή στα έργα για την υδροδότηση του Ελεώνα και του Νεοχωρακίου με νερό από το Μόρνο.
Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου υπεγράφη, η μεταξύ του Προέδρου της ΔΕΥΑΘ κ. Αλέκου Στάϊκου και του εκπροσώπου της αναδόχου εργολαβικής εταιρείας «ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ» κ.Σπύρου Μπεκρή, η σύμβαση για την κατασκευή του πρώτου έργου «Κατασκευή Εξωτερικού Υδραγωγείου για τις Τοπικές Κοινότητες Νεο-χωρακίου και Ελεώνα Δήμου Θηβαίων». Ταυτόχρονα έγινε η εγκατάσταση του εργολάβου.
Το έργο αυτό είναι το πρώτο από δυο με τα οποία οι δυο κοινότητες θα τροφοδοτη-θούν με νερό από το υδραγωγείο (κανάλι) του Μόρνου διυλισμένο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΘ, απ’ όπου εξάλλου τροφοδοτείται ολόκληρη η πόλη της Θήβας.
Το δεύτερο έργο, αποτελεί αναβάθμιση, επέκταση των υπαρχόντων διυλιστηρίων για να καλυφθεί η πρόσθετη ζήτηση και άμεσα αναμένεται η δημοπράτησή του.
Η χρηματοδότηση του έργου, προϋπολογισμού μελέτης 2.417.973 €, γίνεται μέσω ΕΣΠΑ από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Εθνικούς Πόρους, από το Πρόγραμ-μα Δημοσίων Επενδύσεων και από πόρους της ΔΕΥΑΘ.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Αλέκος Σταϊκος

Πίσω στη λίστα