Νέα – Ανακοινώσεις

Συνάντηση στη Θήβα για την ολοκληρωμένη διαχείριση στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Στερεάς

Στην Θήβα θα συγκεντρωθεί την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010, το σύνολο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Απορριμμάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μετά από πρόταση του Προέδρου της ΔΕΠΟΔΑΘ και Δημάρχου Θηβαίων κ. Νίκου.
Η συνάντηση θα έχει ως αντικείμενο την ολοκληρωμένη διαχείριση των Αστικών Στερεών Αποβλήτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στα πλαίσια και τις δυνατότητες του υπάρχοντος ΠΕ.Σ.Δ.Α και αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών τόσο του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης όσο και του Δικτύου των Φο.Δι.Σ.Α & της Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ Α.Ε για την διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης και βιώσιμης πρότασης με στόχο τη δρομολόγηση των διαδικασιών για την ολοκληρωμένη διαχείριση των Α.Σ.Α στην Περιφέρειά μας και την εξάλειψη των ΧΑΔΑ.
Στην συνάντηση μπορούν να παραβρεθούν το σύνολο των μελών του Δ.Σ των Φο.Δ.Σ.Α καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Στη συνάντηση έχουν επίσης κληθεί να παρευρίσκονται η Ειδική Υπηρεσία – Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή & η ΔΙΠΕΧΩ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουλίου και ώρα 11:00 π.μ στο παλαιό Δημαρχείο του Δήμου Θηβαίων (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου).