Νέα – Ανακοινώσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τα «Πινδάρεια 2014».

Με βυζαντινά διαψάλματα από τη χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών και τη Βυζαντινή χορωδία του Ι.Ν. Αγ. Πέτρου ?ργους έκλεισε τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014, το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Πινδάρεια 2014”

Τα “Πινδάρεια”, ένας από τους σημαντικότερους και μακροβιότερους πολιτιστικούς θεσμούς του τόπου μας, για 36η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με συλλόγους της περιοχής μας και ποιοτικά σχήματα απ’ όλη την Ελλάδα, κάλυψαν όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού (τραγούδι, χορό, θέατρο, τέχνη).

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Σύλλογο “Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής Θήβας” και τα παιδιά τμήματος του Λυκείου Ελληνίδων Θήβας που χόρεψαν, τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΛΑΪΟΣ” Θήβας και το συγκρότημα “GRADIMIR ΣΕΡΒΙΑΣ”, τον Σύλλογο Γυναικών Δομβραίνας, τον Χορευτικό Σύλλογο Ερυθρών Αττικής, τον Σκακιστικό Όμιλο Θήβας, την Ένωση Μικρασιατών Θήβας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Θήβας “Εύξεινος Λέσχη Ο ΠΟΝΤΟΣ”, τον Πολιτιστικό Όμιλο “ΕΙΛΕΣΙΟΝ” Ασωπίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαρακατσαναίων Θήβας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ, το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα Ελαιώνα, το Χορευτικό Σύλλογο Νεοχωρακίου, τον Χορευτικό Σύλλογο Καλλιθέας “ΣΙΔΕΣ”, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θήβας “ΤΕΡΨΥΧΩΡΕΙΟ”, τον Λαογραφικό Σύλλογο Παραλίας Αυλίδος, τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο ΜΑΚΡΥΠΑΠΑΣ “ΤΑ ΒΑΒΟΥΛΑ”, την Χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Θήβας, την Βυζαντινή Χορωδία του Ι.Ν. Αγ. Πέτρου ?ργους, την Μ.Κ.Ο. ΟΓΧΗΣΤΟΣ Αλιάρτου, το Εργαστήρι Φωτογραφίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Θήβας “ΛΑΪΟΣ” και το Θεατρικό Εργαστήρι της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, που συμμετείχαν και φέτος εθελοντικά στο πρόγραμμα των Πινδαρείων, δείχνοντας την αγάπη τους και την υποστήριξή τους σ’ αυτόν τον θεσμό. Τους συγχαίρω επίσης που με την πολ…