Νέα – Ανακοινώσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας- Παράρτημα Θήβας

Με την ευκαιρία της δημοσίευσης των ονομάτων των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις του διδακτικού έτους 2010-2011, θα ήθελα να συγχαρώ τους φοιτητές και σπουδαστές πλέον των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.
Τα αποτελέσματα αυτά έρχονται να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες των μαθητών, που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι επίπονες και γεμάτες κόπο, και να τους δώσουν τη δυνατότητα μέσω των σπουδών τους να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον στον αγώνα της ζωής.
Όσοι μαθητές δεν κατάφεραν να επιτύχουν στις εξετάσεις, παρ’ όλες τις προσπάθειες που έκαναν όλη την προηγούμενη χρονιά, πρέπει να γνωρίζουν ότι η προσπάθεια δεν σταματάει σε μία πρόσκαιρη αποτυχία αλλά συνεχίζεται μέχρι την επίτευξη του αντικειμενικού σκοπού.
Επίσης καλωσορίζουμε ως Δημοτική Αρχή τους νεοεισαχθέντες σπουδαστές του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Τ.Ε.Ι. Θήβας, τους οποίους διαβεβαιώνουμε ότι η λειτουργία του ΤΕΙ αλλά και η διαμονή τους στη Θήβα αποτελεί για εμάς κεντρικό άξονα της ανάπτυξης της πόλης μας.
Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τους γονείς των επιτυχόντων μαθητών, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι υπέμειναν μαζί με τα παιδιά τους κόπους, αγωνίες, στερήσεις για να γευθούν την άνοιξη του μέλλοντος των παιδιών τους.
Εύχομαι σε όλους του νεοεισαχθέντες σπουδαστές και φοιτητές να αδράξουν κάθε ημέρα της φοιτητικής του ζωής κερδίζοντας τη γνώση αλλά και την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους, ώστε να γίνουν χρήσιμοι πολίτες στον επαγγελματικό και κοινωνικό βίο.