Νέα – Ανακοινώσεις

Συγχαρητήρια Δημάρχου Θηβαίων στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ζίου- Ζίτσου Τσέλλο Αριστείδη από τα Βάγια

Συγχαρητήρια Δημάρχου Θηβαίων στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ζίου- Ζίτσου Τσέλλο Αριστείδη από τα Βάγια

Θερμά συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας αθλητή Αριστείδη Τσέλλο, από τα Βάγια του Δήμου Θηβαίων, για την πολύ μεγάλη επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου- Ζίτσου, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου 2018, στο ?μπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου κατέκτησε την 3η Παγκόσμια Θέση στην κατηγορία -18 και -60kgr και έλαβε χάλκινο μετάλλιο.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον αθλητή Σπύρο Τουρκοχωρίτη, επίσης από τα Βάγια, που συμμετείχε στο ίδιο παγκόσμιο πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στην κατηγορία -18 και -73kgr.
Οι σημαντικές διακρίσεις των δύο Παγκόσμιων Αθλητών Ζίου- Ζίτσου, που συμμετείχαν με τα χρώματα της χώρας μας, μας γέμισαν υπερηφάνεια. Τους εύχομαι υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο άθλημα που αγαπούν και να έχουν πάντα επιτυχίες στους μελλοντικούς τους αγώνες. Συγχαίρω, επίσης, τον προπονητή τους Λουκά Τσέλλο και τον Α.Σ. ΠΥΞ- ΛΑΞ Βαγίων που εκπροσωπούν, καθώς και τους γονείς τους, που συνέβαλαν στην επιτυχία τους με την ηθική, υλική και τεχνική υποστήριξη που τους παρέχουν, αλλά και γιατί τους προέτρεψαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τους μεταλαμπάδευσαν το αθλητικό ιδεώδες.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου