Νέα – Ανακοινώσεις

Στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού συμμετέχει ο Δήμος Θηβαίων

Στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού συμμετέχει ο Δήμος Θηβαίων

O Δήμος Θηβαίων μετά από πρόταση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης, την οποία ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο, συμμετέχει στην “4η GREEK TOURISM EXPO” που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Δεκεμβρίου 2017 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Σκοπός της 4ης Διεθνής Έκθεσης Τουρισμού είναι η ανάδειξη του Ελληνικού τουρισμού. Η φετινή έκθεση είναι ανανεωμένη σε θεματολογία, με ιδέες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις, με εκθέτες κύρους και χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες και υπόσχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά του Ελληνικού τουρισμού με παράλληλες εκδηλώσεις που θα ξεχωρίσουν, Ημερίδες και Workshops, διαγωνισμούς και άλλα. Συμμετέχουν σ’ αυτή 150 Διεθνείς Hosted Buyers
από 40 και πλέον χώρες (Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο, Ιράν, Κουβέϊτ, Κατάρ), παράλληλα η έκθεση πραγματοποιεί σημαντικό άνοιγμα και στις αγορές της Ασίας, και θα συμμετέχουν Buyers από: Ιαπωνία, Κίνα, Ν. Κορέα, Ινδία και θα πραγματοποιηθούν 6.000 και πλέον Β2Β συναντήσεις με εκθέτες.

Ο Δήμος Θηβαίων καλεί επιχειρήσεις, συλλόγους και φορείς που εδρεύουν στο Δήμο Θηβαίων και επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους μέσα από το περίπτερο του Δήμου δωρεάν, να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες στα τηλέφωνα 2262350672 ( κα Ριζάκη) και 2262350652 ( κα. Βενιζέλου) για τα περαιτέρω.

Επιπλέον, όσοι επιθυμούν να έχουν εκπρόσωπο στο περίπτερο του Δήμου, θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία του, ώστε να μεριμνήσει ο Δήμος για την κάρτα εισόδου στην έκθεση. Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του εκπροσώπου καλύπτονται από την επιχείρηση, τον σύλλογο ή φορέα.

Στο περίπτερο του Δήμου Θηβαίων μπορούν να συμμετάσχουν επιχειρήσεις, σύλλογοι και φορείς που δραστηριοποιούνται με:

τοπικά προϊόντα γαστρονομίας και οίνου
πολιτιστικο…