Νέα – Ανακοινώσεις

Σπύρος Νικολάου: Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019

Σπύρος Νικολάου: Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων
στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους δημότες του Δήμου Θηβαίων και έχοντας δεκατρία (13) χρόνια θητείας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού, τέσσερα (4) ως Δημοτικός Σύμβουλος Αντιπολίτευσης και εννέα (9) σχεδόν ως Δήμαρχος και Επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Ενωτική Πορεία”, αποφάσισα να μην θέσω εκ νέου υποψηφιότητα Δημάρχου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
Η απόφασή μου αυτή δεν είναι μόνο προσωπική αλλά και πολιτική, καθώς θεωρώ ότι ολοκλήρωσα την αποστολή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού, τίμησα την ψήφο των Δημοτών μου και τον όρκο που έδωσα ενώπιον θεού και ανθρώπων, και ανταποκρίθηκα, όσο το δυνατόν καλύτερα και στο μέτρο του δυνατού, στις ανάγκες ολόκληρης της κοινωνίας μας, με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια, ζήλο και εθελοντισμό.
Κράτησα γερά το τιμόνι του Δήμου και μαζί με τους συνεργάτες μου, Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, που τράβηξαν πολύ καλό κουπί, συμβάλαμε όλοι μαζί ενωμένοι ως ομάδα στην ορθή πορεία βελτίωσης του Δήμου μας.
Θέλω να γνωρίζουν όλοι οι Δημότες ότι το 2011, που η χώρα είχε ήδη εισέλθει σε οικονομική κρίση, κληθήκαμε να εφαρμόσουμε το νέο τότε πρόγραμμα “Καλλικράτης”, έχοντας παραλάβει έναν Δήμο, τεράστιο σε έκταση και με πάρα πολλά θέματα και προβλήματα.
Δηλώνω, λοιπόν, υπεύθυνα ότι ο Δήμος βγήκε από το οικονομικό τέλμα που είχε εισέλθει, κοινώς δεν χρωστάει τίποτα, και παρά την κρίση και κυρίως τις σημαντικές περικοπές που υποστήκαμε στην αυτοδιοίκηση, καταφέραμε και δεν επιβαρύναμε ούτε ένα σεντς τους Δημότες μας, ενώ με σωστό και καλό προγραμματισμό υλοποιήσαμε και υλοποιούμε έργα εκατομμυρίων ευρώ, έργα που είχε και έχει ανάγκη ο τόπος, έργα πνοής.
Συμμετείχαμε και συμμετέχουμε σε όλες τις προσκλήσεις χρηματοδοτήσεων και είμαστε υπερήφανοι γιατί έχουμε ενταχθεί στα περισσότερα και περιμένουμε και στα…