Νέα – Ανακοινώσεις

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Θηβαίων για τη χιονόπτωση- Χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Θηβαίων για τη χιονόπτωση-
Χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Θηβαίων, με το ανθρώπινο δυναμικό και τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει (μηχανήματα αποχιονισμού και ρίψης αλατιού), να είναι σε επιφυλακή για να επέμβει όπου χρειαστεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα από τη χιονόπτωση, που ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019.

Ο Δήμος Θηβαίων βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία, επίσης, με την Αστυνομία, την Τροχαία, την Πυροσβεστική, το ΚΕΠΒ Θήβας και την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ώστε με συντονισμένες και οργανωμένες ενέργειες οι δρόμοι να παραμείνουν ανοιχτοί και να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Λόγω του ότι το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη παρακαλούνται οι οδηγοί να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου και σε περίπτωση αναγκαίας μετακίνησής τους να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες. Οι δημότες καλούνται να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας για τα χειμερινά καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα και με τις οδηγίες που έχει δημοσιεύσει ο Δήμος Θηβαίων προς όλα τα Μ.Μ.Ε. και στην επίσημη ιστοσελίδα του www.thiva.gr.

Χρήσιμα τηλέφωνα επικοινωνίας :
Τηλέφωνα Δήμου Θηβαίων : 2262350600 & 601 ( τηλεφωνικό κέντρο), 652 (γραφείο τύπου), 627 & 2262-0-29250 (γραφείο Δημάρχου), 6976112339 (τμήμα πολιτικής προστασίας)
Αστυνομία – Τροχαία : 100
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
Νοσοκομείο Θηβών : 2262350100
ΕΚΑΒ: 166