Νέα – Ανακοινώσεις

?ριστες εντυπώσεις από τον Δρόμο του Επαμεινώνδα

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από πλευράς διοργάνωσης και φιλοξενίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Μαΐου ο ημιμαραθώνιος «Δρόμος του Επαμεινώνδα, 22 χιλιομέτρων .
Η εκκίνηση δόθηκε στο Τρόπαιο του Επαμεινώνδα, στα Λεύκτρα, στις 10 το πρωί με την παρουσία περισσότερων από 120 αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Οι δρομείς ακολούθησαν την διαδρομή Λεύκτρα – Καπαρέλλι – Μελισσοχώρι – Λουτουφί και τερμάτισαν το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Θήβας διασχίζοντας την οδό του Θηβαίου Στρατηγού Επαμεινώνδα.
Οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες για τους δρομείς, καθώς η ζέστη που αντιμετώπισαν ήταν υπερβολική. Όλοι όμως έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μετά από συγκινητικές προσπάθειες πέτυχαν το καλύτερο.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στους εθελοντές και τους συλλόγους των οποίων τα μέλη φρόντισαν τους αθλητές στους σταθμούς της διαδρομής καθώς και στους πολίτες οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι σε πολλά σημεία, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, και με το χειροκρότημα τους τόνωναν το ηθικό των δρομέων.

Η συνέχεια εδω