Νέα – Ανακοινώσεις

Προχωρούν οι διαδικασίες για τους Βαλκανικούς αγώνες Ανωμάλου Δρόμου

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν από τον Δήμο Θηβαίων και τον ΣΕΓΑΣ οι διαδικασίες για την διεξαγωγή των Βαλκανικών Αγώνων Ανωμάλου Δρόμου.
Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός πρόκειται να φιλοξενήσει η Θήβα και η Βοιωτία την ?νοιξη του 2011.
Το πρωί ο Διευθυντής Αγώνων του ΣΕΓΑΣ κ. Αθανάσιος Ράπτης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Νίκο Σβίγγο, τον επίτιμο Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και πρώην Υφυπουργό κ. Γιώργο Κατσιμπάρδη καθώς και τους μελετητές που υλοποιούν την μελέτη ανάπλασης Μοσχοποδίου, εκ μέρους του Συλλόγου Η ΤΕΡΑ, έκαναν αυτοψία στο μεγαλύτερο μέρος του Μοσχοποδίου.
Στόχος της επίσκεψης ο καθορισμός της διαδρομής αλλά και ο συντονισμός των ενεργειών που απαιτούνται για την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση των Βαλκανικών Αγώνων.
«Ήρθα σήμερα στην πόλη σας μετά από πρόσκληση του επίτιμου Προέδρου μας κ. Κατσιμπάρδη στον οποίον δεν μπορούμε να αρνηθούμε σε ότι μας ζητήσει» είπε σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Αγώνων του ΣΕΓΑΣ κ. Θανάσης Ράπτης και συνέχισε: «Ξέρουμε τους αγώνες που κάνει για την περιοχή και εμείς, ο ΣΕΓΑΣ, είμαστε αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια και του Δημάρχου. Δίνουμε όλα τα στοιχεία στους μελετητές προκειμένου η διαδρομή να μπορεί να φιλοξενήσει οποιοδήποτε μεγάλο αγώνα ανωμάλου δρόμου αλλά και να είναι βατή ώστε να μπορεί ο κάθε πολίτης να αθλείται. Νομίζω ότι κάθε αθλητική διοργάνωση δίνει το στίγμα της πόλης τόσο Πανελλαδικά όσο και Διεθνώς. ?ρα, όσο μεγαλύτερη επιτυχία έχουμε στους αγώνες τόσο πιο έντονη γίνεται και η ταυτότητα της πόλης και της περιοχής».
Από την πλευρά του ο επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και πρώην Υφυπουργός κ. Κατσιμπάρδης τόνισε πως «πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία των μελετητών της ανάπλασης του Μοσχοποδίου με τον Διευθυντή των Διεθνών Αγώνων του ΣΕΓΑΣ κ. Ράπτη και αποτυπώνουμε τις διαδρομές ώστε να πάρει η Θήβα την μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση. Οι Βαλκανικοί Αγώνες σε ανώμα…