Νέα – Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «TUTTOFOOD 2019»

Εντεταλμένος Σύμβουλος
Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας &
Αναπτυξιακού Προγραμματισμού,
Θεμιστοκλής Χειμάρας

Λαμία, 30 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «TUTTOFOOD 2019»
Μιλάνο – Ιταλία, 6 – 9 Μαΐου 2019
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση «TUTTOFOOD 2019», η οποία θα λάβει χώρα από τις 6 έως τις 9 Μαΐου 2019 στο Μιλάνο. Σε συνεργασία με την αποκλειστική διοργανώτρια εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS & TRADE, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμβάλλει στην ενίσχυση των εξωστρεφών επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.
Η Διεθνής Έκθεση «TUTTOFOOD 2019», αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις για τον κλάδο τροφίμων – ποτών παγκοσμίως. Διοργανώνεται για 6η φορά, στον εκθεσιακό χώρο FIERA MILANO στο Μιλάνο. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για πρώτη φορά με το εθνικό περίπτερο της χώρας μας, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες λιανικής, χονδρεμπόρους, διανομείς και παραγωγούς του κλάδου τροφίμων – ποτών, τόσο για την αγορά της Ιταλίας, όσο και ολόκληρου του κόσμου.
Οι εταιρείες που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στη διάθεσή του λειτουργικά 4 τ.μ.
Εκτός από το συντονισμό της αποστολής, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά το 40% του συνολικού κόστους για κάθε εκθέτη, που σημαίνει πως το συνολικό κόστος για κάθε εκθέτη θα είναι 1.920€ + Φ.Π.Α.
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των Συλλογικών Επιχειρήσεων Αγροδιατροφικού Κλάδου – Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, Κοινοπραξιών (Joint Venture), Συνεταιρισμών, Ομάδων Παραγωγών – η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά το 60% του συνολικού κόστους για κάθε εκθέτη που ανήκει σε κάποια …