Νέα – Ανακοινώσεις

“Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα”

Λαϊκός ημιμαραθώνιος –Κυριακή 30 Μαΐου, ώρα 11:00 π.μ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Α.Ο.Θ) και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θήβας (Σ.Δ.Υ.Θ.) διοργανώνουν την Κυριακή 30 Μαΐου τον Ημιμαραθώνιος «Επαμεινώνδα» στην περιοχή της Θήβας. Ο αγώνας αναμένεται κυριολεκτικά καυτός αφού η εκκίνηση θα δοθεί στις 11 το πρωί και ο αγώνας θα εξελιχθεί μέσα στο μεσημέρι.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ (Δ.Α.Ο.Θ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΘΗΒΑΣ (Σ.Δ.Υ.Θ.)
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ
1 . ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στον αγώνα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με δική τους ιατρική ευθύνη ?νδρες και Γυναίκες από 19 ετών και άνω που θα στείλουν την δήλωση συμμετοχής έως τις 28 Μαΐου 2010 προς:
Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας
Διεύθυνση: Κύπρου 3 (πάροδος) Ταχ.Κώδικας: 32200
Τηλ./Fax: 22620 23970 E-mail: daoth@ thiva.gr
ή δηλώσουν συμμετοχή έως και την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία ( Κεντρική Πλατεία Θήβας) και από ώρα 08:00 έως 09:30 ή στο σημείο εκκίνησης ( Τρόπαιο Επαμεινώνδα) στα Λεύκτρα Βοιωτίας από ώρα 9:00 έως 10:30.
2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Όλοι οι αθλητές θα αγωνισθούν σε μία κατηγορία Ανδρών & μία Γυναικών.
3. ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 και ώρα 11:00π.μ. από το Τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα Βοιωτίας. Η διαδρομή είναι 22 χιλιόμετρα άσφαλτος με επτά (7) σταθμούς ανεφοδιασμού (νερά, ισοτονικά, χυμοί, φρούτα), και θα ακολουθήσει την εξής πορεία: Τρόπαιο – Λεύκτρα – Καπαρέλλι – Μελισσοχώρι – Λουτουφί – Τάχι – Θήβα. Τερματισμός Κεντρική Πλατεία Θήβας.
4. ΕΠΑΘΛΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές θα γίνουν στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας και ώρα 13:30 Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα παρατεθεί μπουφές, και θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια, μετάλλια …