Νέα – Ανακοινώσεις

Ο Δήμος Θηβαίων «έβαλε» τα γιορτινά του! Αυλαία με επιτυχία για τις εορταστικές εκδηλώσεις!

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κατάμεστη από κόσμο Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου, άνοιξε η «αυλαία» για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θηβαίων, με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου, η Χορωδία Θήβας και τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου που ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα ενόψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου έτους, δημιουργώντας μια όμορφη και ζεστή- παρά το κρύο-ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο τραπέζι με γλυκά και αναψυκτικά, προσφορά συλλόγων, ζαχαροπλαστείων και σούπερ μάρκετ της περιοχής, περίμενε τους δημότες και τους επισκέπτες που βρέθηκαν στην πλατεία.

Την τιμητική τους είχαν και οι λιλιπούτειοι δημότες, καθώς στην τελετή φωταγώγησης βρέθηκε και ο ?γιος Βασίλης, που ήρθε για να μοιράσει, νωρίτερα φέτος, δώρα στα παιδιά, προσκεκλημένος του Συλλόγου Γυναικών «Ισμήνη», ενώ διασκέδαζαν παρέα με τον «κλόουν» που έβαφε τα πρόσωπά τους με χρώματα και χριστουγεννιάτικες φιγούρες.

Το σύνθημα για τη φωταγώγηση του δέντρου, φυσικό έλατο ύψους περίπου 8 μέτρων προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, έδωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου που μεταξύ άλλων είπε στον χαιρετισμό του :

«… Η αποψινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στις γιορτές που έρχονται και βέβαια όλες οι εκδηλώσεις μας έχουν ως κέντρο του ενδιαφέροντός τα παιδιά όλων των δημοτών, καθώς σε αυτά ανήκει το μέλλον και προσπαθούμε να τους ανταποδώσουμε με αυτό τον τρόπο ένα μέρος της χαράς και της ελπίδας που μας δίνει η παρουσία τους.
Είναι αλήθεια ότι όλοι διανύουμε πολύ δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά αυτές οι δυσκολίες δεν θα πρέπει να μας κάνουν να ξεχάσουμε την ανθρώπινη υπόστασή μας, και ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες.
Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους, που είναι σε δυσκολότερη από εμάς …