Νέα – Ανακοινώσεις

Ορισμός νέου Αντιδημάρχου Διοικητικών

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικόλαος Σβίγγος δήλωσε σχετικά:
«Από σήμερα 1η Απριλίου αναλαμβάνει τα καθήκοντα της η νέα Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Πέτικα, μέχρι χθες πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου μας, η οποία είναι η μοναδική γυναίκα σύμβουλος στον συνδυασμό μας.
Θέλω να πιστεύω ότι η επιλογή για την τοποθέτηση της αυτήν την στιγμή, είναι πάρα πολύ σημαντική και καίρια. Εμπιστεύομαι το πρόσωπο της και την αξία της, ως ανθρώπου και ως συμβούλου.
Θα ολοκληρώσουμε αυτόν τον χρόνο με κάθε τρόπο τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις καθόσον ο καιρός πλησιάζει και η δραστηριότητα μας θα πρέπει να σηματοδοτεί και την προετοιμασία του εδάφους για μια νέα δημιουργική τετραετία. Οι Διοικητικές υπηρεσίες που θα υπηρετήσει η κ. Πέτικα είναι από τον προκάτοχο της κ. Γιώργο Κατσέλη σε άριστη κατάσταση και θέλω να πιστεύω ότι με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο ενδιαφέρον θα προσφέρει τις υπηρεσίες της έτσι ώστε ο Δήμος μας να συνεχίζει το σημαντικό και παραγωγικό του έργο. Την συγχαίρω και της εύχομαι καλή επιτυχία. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κατσέλη για την εντιμότατη και πάρα πολύ φιλική συνεργασία μας μέχρι σήμερα.
Ο κ. Κατσέλης, τιμήθηκε από τον συνδυασμό μας υπηρετώντας επί 2 έτη στην θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ένα έτος στο αξίωμα του Αντιδημάρχου και παραμένει Πρόεδρος στην ΔΗΚΕΘ όπου έχει να επιτελέσει ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο.
Με την ευκαιρία, επιπλέον, των ημερών θέλω να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση, με περισσότερη ανθρωπιά».

Η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Πέτικα δήλωσε σχετικά:
«Είναι μεγάλη τιμή να μου αναθέσει ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικόλαος Σβίγγος το αξίωμα της Αντιδημάρχου Διοικητικών. Ένα αξίωμα που για πρώτη φορά αναλαμβάνει γυναίκα στον Δήμο μας.
Θεωρώ ότι υπηρέτησα με σοβαρότητα, ήθος και υπευθυνότητα το αξίωμα της Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θηβαίων.
Πράγματι ο τομέας Πολιτισμού …