- Καθαριότητα
- Κανονισμός Καθαριότητας – Πρόστιμα
- Αναφορά για προβλήματα καθαριότητας
- Αποκομιδή Ογκωδών Αντικειμένων
- Ανακύκλωση (Γυαλί, Χαρτόνι, Μέταλλο, Ηλ. Εξοπλισμός κτλ)
- Καλές Πρακτικές του Δήμου Θηβαίων για το Περιβάλλον
- Δρομολόγια Απορριμματοφόρων
- Καθαρισμός ιδιόκτητων Οικοπέδων – Πυροπροστασία
- Αναφορά για Εγκαταλελειμμένα Οχήματα
- Πολιτική Προστασία
- Δημοτολόγιο & Ληξιαρχείο
- Τεχνική Υπηρεσία
- Υπηρεσία Δόμησης
- Τοπική Οικονομική Ανάπτυξη
- Ανάπτυξη και Προγραμματισμός
- Δημοτική Αστυνομία
- Κοινωνική Προστασία, Παιδεία, Πολιτισμός, Νεολαία
- Περιβάλλον και Πράσινο
- Οικονομική Υπηρεσία
- ΔΕΥΑΘ
- Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Νομικό Πρόσωπο Δήμου Θηβαίων
Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Παλαιό Δημαρχείο τα μέλη του νεοϊδρυθέντος Νομικού Προσώπου δημοσίου δικαίου, με την επωνυμία «Δημοτικός Οργανισμός Θήβας», προκειμένου να ενημερωθούν για τις υποχρεώσεις, τους σκοπούς, τις δραστηριότητες και τις λειτουργίες του νέου Νομικού Προσώπου.
Σύμφωνα με το νέο νόμο όλα τα Νομικά Πρόσωπα στη Θήβα (το Πνευματικό Κέντρο, οι Παιδικοί Σταθμοί, το ΚΑΠΗ και ο ΔΑΟΘ) και αντίστοιχα όλα τα Νομικά Πρόσωπα των πρώην Δήμων Πλαταιών, Βαγίων και Θίσβης. συγχωνεύονται σε ένα.
Ο πρόεδρος του νέου Νομικού Προσώπου Δ. Κουντούπης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το νέο Νομικό Πρόσωπο έχει τεράστιες και σημαντικές αρμοδιότητες προς όφελος των Θηβαίων πολιτών. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε την κάθε δυνατότητα που δίνει ο νόμος, αλλά και οι εκάστοτε υπουργικές αποφάσεις. Είμαι βέβαιος, ότι κοντά μας θα είναι και ο Δήμαρχος Θηβαίων Σ. Νικολάου, τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και στα μέλη του Δ.Σ . Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των δημοτών μας».
Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής: