Νέα – Ανακοινώσεις

Νέες εγκαταστάσεις για τη διεξαγωγή της Εμποροπανήγυρης Θήβας 2018

Νέες εγκαταστάσεις για τη διεξαγωγή της Εμποροπανήγυρης Θήβας 2018

Διακόσια είκοσι δύο (222) εμπορικά περίπτερα διαφόρων διαστάσεων κατασκευάζονται στον χώρο όπου θα διεξαχθεί φέτος η Εμποροπανήγυρη της Θήβας ( περιοχή Αγ. Θεοδώρων) από τις 23 έως τις 29 Αυγούστου, σύμφωνα με το τοπογραφικό διάγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Θηβαίων, τα οποία θα κατανεμηθούν σε πέντε (5) τμήματα κλειστών αιθουσών, ο σκελετός των οποίων είναι κατασκευασμένος από μεταλλικά στοιχεία αλουμινίου.

Η οροφή της εν λόγω κατασκευής είναι από P.V.C. αδιαπέραστου φωτός για την αποφυγή υψηλών θερμοκρασιών, τα πλαϊνά είναι συνδυασμός P.V.C. αδιαπέραστου φωτός και P.V.C. ημιδιαφανούς υλικού και τα παράθυρα από P.V.C. Διαφανούς υλικού. Το P.V.C. είναι άκαυστο και έχει πυρίμαχη επίστρωση και προστασία PVDF.

Η κατασκευή των εσωτερικών περιπτέρων θα γίνει με μεταλλικά στοιχεία αλουμινίου και MDF ενώ το δάπεδο των αιθουσών θα καλυφθεί με μοκέτα.

Παράλληλα θα γίνει ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση που αφορά το δίκτυο φωτισμού των περιπτέρων , του περιβάλλοντος χώρου, εγκατάσταση αερισμού και πυροπροστασίας.

Η ηλεκτρική εγκατάσταση θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού του Ελληνικού κράτους περί “Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων” του προτύπου ΕΛΟΤ 384, τους όρους και τις απαιτήσεις της ΔΕΗ, τους κανόνες της τέχνης και της τεχνικής και τις οδηγίες του Δήμου.

Επιπλέον, εντός του χώρου θα εγκατασταθούν αυτόνομα μηχανικά συστήματα αερισμού, ώστε να παρέχουν τον απαιτούμενο νωπό αέρα στο χώρο, σύμφωνα με την τεχνική οδηγία του ΤΕΕ για την Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων (χρήση “υπεραγοράς”). Λόγω λειτουργίας της εμποροπανήγυρης κατά το μήνα Αύγουστο, όπου παρατηρούνται υψηλές θερμοκρασίες και υψηλή σχετική υγρασία, σε συνδυασμό με την παραμονή στους χώρους, μεγάλου πλήθους επισκεπτών προτείνεται η εναλλαγή του περικλειό…