Νέα – Ανακοινώσεις

Μηνύματα αισιοδοξίας από τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Αγ. Ανάργυροι» Θήβας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, το πολύπτυχο εκδηλώσεων με τίτλο : «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «?γιοι Ανάργυροι Θήβας», με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας (ΔΗΚΕΘ), της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας, του Συλλόγου Γυναικών «Ισμήνη» και του Συλλόγου Φωτογραφίας & Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας «Ελείτροχος».

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κα. Βαϊτσου Δήμητρα, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Οικογενειακής Ψυχοθεαπείας, με θέμα : «Κάθε μέρα λίγο πιο κοντά . Κατανοώντας και φροντίζοντας τα ?τομα με Ειδικές Ικανότητες», όπου ανέπτυξε τον ρόλο της οικογένειας και της κοινωνίας απέναντι στα παιδιά.

Στη συνέχεια τα παιδιά του Συλλόγου «?γιοι Ανάργυροι Θήβας», με τη βοήθεια της δασκάλας τους κας Ρούλας Γκιόκα, ανέβηκαν στη σκηνή και παρουσίασαν το σκετς «Το νησί των συναισθημάτων» του Μάνου Χατζηδάκι, όπου έδειξαν στο κοινό τη θέλησή τους για ζωή και δημιουργία αλλά και το αποτελεσματικό έργο του συλλόγου… και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!

Την εκδήλωση έκλεισε ευχάριστα η Θηβαία Καλλιτέχνης κ. Νόνα Βουδούρη, που και φέτος τραγούδησε αφιλοκερδώς για τα παιδιά του συλλόγου.

Ακολούθησε Bazaar με δημιουργίες των παιδιών, καταστημάτων και ιδιωτών με σκοπό τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για το Κέντρο Διημέρευσης και Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑMEΑ στη Θήβα, τα εγκαίνια θεμελίωσης του οποίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στο Τάχι Θηβών (τελευταίο τετράγωνο έναντι ζαχαροπλαστείου Βazil). Ένα όνειρο ζωής, ένα σπίτι που θα τα περιμένει, όταν θα είναι πια μόνα τους…

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, που λόγω ανυπέρβλητης υποχρέωσης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, απέστειλε χαιρετισμό, τον οποίο διάβασε εκ μέρους του ο Πρόεδρ…