Νέα – Ανακοινώσεις

Μεγάλη η συμμετοχή δρομέων στον «Δρόμο του Επαμεινώνδα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στον Δήμο Θηβαίων ο Λαϊκός Ημιμαραθώνιος «Δρόμος του Επαμεινώνδα», που διοργάνωσαν ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων (ΣΔΥΘ), προς τιμήν του Μεγάλου Θηβαίου Στρατηγού Επαμεινώνδα.
Περισσότεροι από 120 δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή, κατατάσσοντας την διοργάνωση σε μια από τις καλύτερες Πανελλαδικά.
Η έναρξη δόθηκε στο Τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα και οι δρομείς μέσα σε μια διαδρομή 22 χιλιομέτρων, διασχίζοντας τα Λεύκτρα, το Καπαρέλλι, το Μελισσοχώρι και το Λουτουφί, τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία της Θήβας.
Εκεί, έγινε η απονομή επάθλων στους τρεις πρώτους των κατηγοριών Ανδρών (Κοτσολάρη Δημήτριος-Σύλλογος Λεύκτρων, Αλιφέρης Παναγιώτης – Πανιώνιος, Κασσωτάκης Ιωάννης – Απόλλων Δυτικής Αττικής) – Γυναικών (Κασίμη Σοφία-Απόλλλων, Λεοντίου Σπυριδούλα και Τσαούσια Ουρανία) ενώ σε όλους ανεξαρτήτως τους δρομείς δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά για την συμμετοχή τους.
Παράλληλα βραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία δρομείς. Πρόκειται για τον κ. Γιώργο Ντεζέ από τον Σ.Δ.Υ.Θ, γεννηθείς το 1945 και τον κ. Ιωάννη Ζαργάνη, γεννηθείς το 1941 από τους Δρομείς Νίκαιας.
Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών κ. Παναγιώτης Ζερικιώτης.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου στον χαιρετισμό του λίγο πριν τις απονομές καλωσόρισε για μια ακόμη φορά όλους τους δρομείς τους οποίους συνεχάρη για την συμμετοχή τους.
«Η Θήβα, η πατρίδα του Επαμεινώνδα σας καλωσορίζει. Εύχομαι σε όλους να είστε γεροί και δυνατοί και να έχετε πάντα επιτυχίες» είπε μεταξύ άλλων.

Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση τους εξής φορείς, συλλόγους και υπηρεσίες για την υποστήριξη τους στην διοργάνωση του αγ…