Νέα – Ανακοινώσεις

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τη γιορτή της Μητέρας

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τη γιορτή της Μητέρας

Κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου τιμούμε τη μητέρα, το σύμβολο της αιώνιας αγάπης, που προσφέρεται δίχως όρια, με ανιδιοτέλεια, αυτοθυσία, υπομονή και επιμονή.

Στη μητέρα οφείλουμε την ύπαρξή μας, τις αρχές και τις αξίες που διαμορφώνουν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα μας, μέρα και νύχτα, άγρυπνος φρουρός για να μας συμβουλεύει, να μας καθοδηγεί, να μας προσέχει, να μας προτρέπει και να μας αποτρέπει.

Αυτή η μέρα δεν είναι απλά μία καθιερωμένη τυπική γιορτή. Είναι μία μέρα που μας υπενθυμίζει τον ξεχωριστό, μοναδικό και ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο της στην κοινωνία και την οικογένεια. Είναι μία μέρα αναγνώρισης της προσφοράς της. Είναι μία μέρα τιμής και ευγνωμοσύνης.

Ο Δήμος Θηβαίων μέσα από τη λειτουργία διαφόρων κοινωνικών δομών προσπαθεί να στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει τις μητέρες και τα παιδιά τους. Εύχομαι σε όλες τις Μητέρες χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία, για να συνεχίζουν να στηρίζουν την οικογένεια και την κοινωνία, με το αστείρευτο θάρρος τους. Εύχομαι να έχουν πάντα τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη που τους αξίζει!

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου