Νέα – Ανακοινώσεις

Κοπή πίτας Μικτής Χορωδίας Πνευματικού Κέντρου Δήμου Θηβαίων

Με πολλές ευχές για Καλή Χρονιά γεμάτη υγεία αλλά και Πολιτισμό έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Τοπική Κοινότητα Αμπελοχωρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μικτής Χορωδίας του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θηβαίων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου όπως επίσης ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Θεόκριτος Σβίγγος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Αλέκος Στάϊκος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΘ κ Ηλίας Πέτραινας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κουντούπης η προϊσταμένη του Πν.Κ κ. Κωνσταντίνα Ζαμπάκου, η Πρόεδρος του Χορωδιακού Τμήματος κ. Ελένη Τζουβέ, ο Αρχιμουσικός κ. Σπύρος Θεοδώρου και φυσικά τα Μέλη της Χορωδίας μας.
Στην ομιλία της η κ. Τζουβέ αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο είπε μεταξύ άλλων:
«Η κοπή της πίτας μας είναι καθιερωμένος θεσμός και συγχρόνως είναι μια ευκαιρία για να ξεφύγουμε από τις καθημερινές έγνοιες. Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη και αισιοδοξία και δύναμη. Σας ευχαριστώ και πάλι για την παρουσία σας».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Θηβαίων αφού ευχήθηκε για το νέο έτος, συνεχάρη το Πνευματικό Κέντρο και τα Μέλη του για την προσφορά τους στον Πολιτισμό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η δική σας παρουσία στα Πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και όχι μόνο, μας γεμίζει με υπερηφάνεια και χαρά. Είναι γνωστή η προσφορά σας στον Πολιτισμό αλλά κυρίως η αγάπη σας για την μουσική. Εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να έχετε πολλές συμμετοχές κάνοντας γνωστό τον Δήμο μας γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Θήβα γέννησε και διδάσκει μέχρι σήμερα τον Πολιτισμό. Να ξέρετε ότι η αποψινή μας παρουσία εδώ δεν είναι τυπική. Είναι ουσιαστική και δηλώνει ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό σας».