Νέα – Ανακοινώσεις

Επαμεινώνδεια 2010

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας επενδύοντας στην Παιδεία και τον Πολιτισμό, διοργανώνει και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά τις αθλητικές εκδηλώσεις «Επαμεινώνδεια 2010» προς τιμήν του Μεγάλου Θηβαίου Στρατηγού, Επαμεινώνδα.
Ο Δ.Α.Ο.Θ ιδρύθηκε το 2007 και έχει μη κερδοσκοπικό και πλήρη ανταποδοτικό χαρακτήρα. Όλα τα έσοδα του διατίθενται για την υλοποίηση αθλητικών προγραμμάτων, την συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, την προμήθεια εξοπλισμού και την δημιουργία αθλητικών έργων-εγκαταστάσεων.
«Στόχος μας είναι να μεγιστοποιήσουμε την δυνατότητα άθλησης όλων των δημοτών μέσα από τα προγράμματα μας, αλλά και από την δημιουργία νέων χώρων άθλησης όπως τα γήπεδα ποδοσφαίρου στο Μουρίκι, τον Ελεώνα, το Ύπατο, το 5×5 και το γήπεδο μπάσκετ στην οδό Αυλίδος, το γήπεδο τένις στο Κοντίνο που ήδη είναι στην διάθεση των πολιτών» σημειώνει σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θηβαίων και πρόεδρος του ΔΑΟΘ, Νίκος Σβίγγος και συνεχίζει: «Ο ΔΑΟΘ αρχής γενομένης από την άνοιξη του 2008 έκανε θεσμό τα “Επαμεινώνδεια”. Πιστεύοντας ότι “όποιος επενδύει στην παιδεία και τον πολιτισμό, επενδύει στο μέλλον” συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια ενίσχυσης των δύο αυτών τομέων για να προσφέρουμε ότι καλύτερο στους νέους και τις νέες της πόλης μας».

Δρόμος Επαμεινώνδα

Λαϊκός Ημιμαραθώνιος (Δρόμος Επαμεινώνδα) 20.100 μέτρα.
Διαδρομή: Λεύκτρα (Τύμβος) – Καπαρέλλι – Μελισσοχώρι – Λουτουφί – Θήβα.
Ημερομηνία διεξαγωγής: 30 Μαΐου 2010
Μπορούν να συμμετέχουν αθλητές από 19 ετών και άνω
Δηλώσεις συ…