- Καθαριότητα
- Κανονισμός Καθαριότητας – Πρόστιμα
- Αναφορά για προβλήματα καθαριότητας
- Αποκομιδή Ογκωδών Αντικειμένων
- Ανακύκλωση (Γυαλί, Χαρτόνι, Μέταλλο, Ηλ. Εξοπλισμός κτλ)
- Καλές Πρακτικές του Δήμου Θηβαίων για το Περιβάλλον
- Δρομολόγια Απορριμματοφόρων
- Καθαρισμός ιδιόκτητων Οικοπέδων – Πυροπροστασία
- Αναφορά για Εγκαταλελειμμένα Οχήματα
- Πολιτική Προστασία
- Δημοτολόγιο & Ληξιαρχείο
- Τεχνική Υπηρεσία
- Υπηρεσία Δόμησης
- Τοπική Οικονομική Ανάπτυξη
- Ανάπτυξη και Προγραμματισμός
- Δημοτική Αστυνομία
- Κοινωνική Προστασία, Παιδεία, Πολιτισμός, Νεολαία
- Περιβάλλον και Πράσινο
- Οικονομική Υπηρεσία
- ΔΕΥΑΘ
- Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
Επίσκεψη του Προέδρου της Πορτογαλίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Θήβας
Επίσκεψη του Προέδρου της Πορτογαλίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Θήβας
Τον Πρόεδρο της Πορτογαλίας κ. Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Θήβας, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη χώρα μας, παρουσία του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Δημήτρη Βίτσα και του Υφυπουργού κ. Ιωάννη Μπαλάφα.
Ο κ. Πρόεδρος ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου από τους υπεύθυνους της δομής, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του και τις δράσεις που υλοποιούνται και συνομίλησε με πολλούς πρόσφυγες.
Στο τέλος της ξενάγησης ο κ. Δήμαρχος προσέφερε στον κ. Πρόεδρο στο πλαίσιο της φιλοξενίας του, ένα αντίγραφο αρχαίου νομίσματος των Βοιωτών και ενημερωτικό υλικό για το Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών καθώς και δύο μπουκάλια με κρασί από την περιοχή μας.
Ο κ. Πρόεδρος αποδέχτηκε τα δώρα του κ. Δημάρχου και τον ευχαρίστησε, επισημαίνοντας ότι γνωρίζει τη σημαντικότητα του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών και ότι λυπάται που λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορεί να το επισκεφτεί.