Νέα – Ανακοινώσεις

Ενημερωτική συνάντηση κ. Νίκου Σβίγγου και κ. Σπύρου Νικολάου

Ενημερωτική συνάντηση είχαν το πρωί της Πέμπτης 18/10 στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου, παρουσία μελών και των δύο συνδυασμών.
Στην συνάντηση ο Δήμαρχος ενημέρωσε, εφ’ όλης της ύλης των θεμάτων και των προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο τον κ. Νικολάου, ενώ εκτενής αναφορά έγινε και στην μέχρι τώρα πορεία του Δήμου και σε όλα όσα έχουν δρομολογηθεί και πρέπει να γίνουν από δω και στο εξής.
Τόσο ο κ. Σβίγγος όσο και ο κ. Νικολάου τόνισαν ότι η συνεργασία τους είναι δεδομένη και επιβεβλημένη προκειμένου να συνεχίσει η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου προς όφελος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος είπε αμέσως μετά την ολοκλκήρωση της συνάντησης:
«Είχαμε την χαρά σήμερα να έχουμε κοντά μας, εδώ στο Δημαρχείο, τον νέο μας Δήμαρχο κ. Σπύρο Νικολάου, τον οποίον υποδέχτηκα και συνεχάρηκα για την εκλογή του.
Εμείς δηλώνουμε εξαρχής ότι στηρίζουμε τους Αυτοδιοικητικούς και θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας, ο καθένας από την θέση του, είμαστε ταγμένοι να υπηρετήσουμε την πόλη και να την πάμε μπροστά.
Στο πνεύμα αυτό δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση μου στις προσπάθειες του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Θα είμαι παρών, θα συμβάλλω, θα ελέγξω και θα προτείνω. Σήμερα είχαμε μια πρώτη ενημέρωση όπου με κάθε ειλικρίνεια μεταφέραμε την πραγματική εικόνα του Δήμου. Ξεκαθαρίσαμε ότι τα ψεύδη δεν μας εκφράζουν, ότι δεν υπάρχει τίποτα κρυφό σε ότι αφορά την διαχείριση και θα παρακαλούσα τον νέο Δήμαρχο να κάνει τον σχετικό έλεγχο σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. Ζητώ από τους υπαλλήλους, όπως άλλωστε το οφείλουν, να συνδράμουν το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής.
Χρειάζεται πολλά να διορθωθούν και βέβαια υπάρχει ένα πρόγραμμα σε εξέλιξη το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στον Δήμο μας να πρωταγωνιστήσει σε Πανελλήνιο επίπεδο. Δεν θα αφήσουμε να χαθεί καμία ευκαιρία η οποία θα προσφ…