Νέα – Ανακοινώσεις

Εκδηλώσεις στον Καλλικρατικό Δήμο Θηβαίων (27-30/01/11)

Την τιμητική της είχε η Τρίτη ηλικία που έδωσε και φέτος δυναμικό παρόν στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση έγινε στο Κέντρο Τζάκι στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θήβας όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Νίκος Στρατέλος, ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Βενιζέλος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ιουλία Κοντού και ο πρώην Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Θεόκριτος Σβίγγος.
Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας εκπροσώπησε ο εφημέριος του Ι.Ν Αγίου Νικολάου του Νέου π. Ευάγγελος Ρουσέτης που ευλόγησε την βασιλόπιτα και στον χαιρετισμό του είπε τα εξής: «Σας μεταφέρω τις Πατρικές ευχές και τις Αρχιερατικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ Γεωργίου προς όλους και προς τον καθένα χωριστά και ιδιαιτέρως προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΠΗ της πόλεως μας και την ιδιαίτερη ευχή του ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος χαρά, υγεία, δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία. Να είναι ένας χρόνος γεμάτος εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα ξεκουράζουν το σώμα και θα καλλιεργούν την ψυχή».
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου είπε χαρακτηριστικά: «Αγαπητά μέλη του ΚΑΠΗ, κυρίες και κύριοι, γνωρίζετε όλοι την συμπάθεια και το ενδιαφέρον που δείχνουμε για το ΚΑΠΗ μας. Από αυτήν την θέση θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προηγούμενο Πρόεδρο για όλα όσα έκανε στο ΚΑΠΗ, για ότι προσέφερε και νομίζω ότι προσέφερε πάρα πολλά. Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο αυτό και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ στον νέο Πρόεδρο κ. Νίκο Στρατέλο καλή επιτυχία στο έργο του. Επίσης σε όλες και όλους εσάς εύχομαι να είστε υγιείς και να συμμετέχετε στις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ μας. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Νίκος Στρατέλος είπε: «Με την ιδιότητα του νέου Προέδρου θα ήθελα να ευχηθώ ότι καλύτερο σε όλους για την νέα χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο…