Νέα – Ανακοινώσεις

Εκδήλωση για την Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών πραγματοποίησε στην κεντρική πλατεία της Θήβας το 5ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ Νέων.
Η έναρξη του Φεστιβάλ έγινε με την επίδειξη δεξιοτήτων στο tae kwon do των μαθητών του συλλόγου «Βοιωτικός Θηβών» και στην συνέχεια ο πολιτιστικός σύλλογος «Λάιος» παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.
Στη συνέχεια το μουσικό συγκρότημα «Παράλληλες Γραμμές» διασκέδασε τους παρευρισκομένους με νεανικά τραγούδια.
Παράλληλα συμμετείχε και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Θηβαίων με ζωγραφιές και διάφορες καλλιτεχνικές δημιουργίες των παιδιών με θέμα «Όχι στα Ναρκωτικά – Ναι στη Ζωή».
Εκτός των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων έγιναν χαιρετισμοί από φορείς και ακολούθησε ομιλία με θέμα την πρόληψη.
Εκ μέρους του Δήμου Θηβαίων και του Δημάρχου χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Βενιζέλος ο οποίος τόνισε και εκείνος την σημασία της πρόληψης και της ενίσχυσης των δομών στήριξης.
Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος στην ομιλία του επανέλαβε την βούληση του Δημάρχου κ. Νίκου Σβίγγου και του Δήμου Θηβαίων σχετικά με την παραχώρηση χώρου για την στέγαση Συμβουλευτικού Σταθμού στην περιοχή μας.
Στόχος της εκδήλωσης, στην οποία συνδιοργανωτής ήταν και ο Δήμος Θηβαίων, ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης χρήσης ουσιών.