Νέα – Ανακοινώσεις

Εγκρίθηκε από τον ΕΟΤ το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Δ. Θηβαίων 2018

Εγκρίθηκε από τον ΕΟΤ το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Δ. Θηβαίων 2018

Εγκρίθηκε με το υπ’ αρ. πρωτ. 3370/20-3-2018 έγγραφο του Ε.Ο.Τ. το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2018, όπως αυτό προτάθηκε από την Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δ. Θηβαίων και εγκρίθηκε με την υπ’ αρ. 45/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έντεκα (11) δράσεις, που θα υλοποιηθούν σύμφωνα με τις προτεραιότητες που θα ορίσει η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης. Για την υλοποίηση των δράσεων έχει εξασφαλιστεί από την Οικονομική Υπηρεσία Δ. Θηβαίων χρηματοδότηση ύψους 40.204,00 ευρώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ 2018

1) Παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικού Τουριστικού marketing και προβολής
2) Δημιουργία Ταυτότητας και Εφαρμογές Ταυτότητας
3) Δημιουργία Πανοραμάτων 360ο στην Τουριστική Ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων (εικονική περιήγηση)
4) Δημιουργία Mobile Application για την προβολή των σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος και τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών
5) Δημιουργία Τουριστικών Θεματικών Προωθητικών videos
6) Δημιουργία-εκτύπωση Έντυπου υλικού για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος (Τουριστικός Οδηγός, Φυλλάδια, Καρτ ποστάλ, Χάρτες τσέπης, Χάρτες σε πινακίδες )
7) Δημιουργία Φωτογραφικού Υλικού
8) Δημιουργία, διαχείριση και παραγωγή περιεχομένων για τον τουρισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
9) Εκδηλώσεις- events
10) Προβολή Δράσεων
11) Συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού

Μετά την έγκριση του Προγράμματος από τον ΕΟΤ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δ. Θηβαίων κ. Δημήτρης Κουτσοδήμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Θηβαίων στοχεύει στην προβολή και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, αξιοποιώντας κυρίως τις…