Φίλες και Φίλοι
Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική πύλη του Δήμου Θηβαίων.

Την τελευταία δεκαετία η Δημόσια Διοίκηση προχωρεί όλο και περισσότερο προς την κατεύθυνση της ευρύτατης χρήσης των Τεχνολογιών της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ), τόσο για την υλοποίηση των εσωτερικών λειτουργιών της όσο και για την επικοινωνία και συναλλαγή της με τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.
Ως εκ τούτου, ευελπιστούμε ότι η αναβαθμισμένη πλέον διαδικτυακή πύλη του Δήμου Θηβαίων να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο προς ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών. Ειδικότερα, σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι διαδραστική, φιλική, εύχρηστη, να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες, να προβάλλει επαρκώς τον Δήμο και τα χαρακτηριστικά-πλεονεκτήματά της περιοχής μας και να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για πλήρη πρόσβαση και παρέμβαση στις αποφάσεις που λαμβάνονται ή θα ληφθούν.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στην διαδικτυακή μας πύλη!

–  Ο Δήμαρχος Γεώργιος Δ. Αναστασίου

Βιογραφικό

Ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Δημ. Αναστασίου γεννήθηκε στη Θήβα το έτος 1971 και ολοκλήρωσε τις μαθητικές του σπουδές αποφοιτώντας από το 2ο Γενικό Λύκειο Θηβών το 1988.
Στην συνέχεια φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Νομικών Επιστημών αποφοιτώντας το έτος 1993 με βαθμό “Λίαν Καλώς”. Μετά την εγγραφή του στον Δικηγορικό Σύλλογο Θηβών το έτος 1993 και την παροχή αδείας ασκήσεως επαγγέλματος το έτος 1995 ασκεί μαχόμενη δικηγορία.
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Λ.Ε.Α.Δ Θηβών από το έτος 1998 έως και το έτος 2011 και Πρόεδρος του Δ.Σ από το έτος 2011 έως και το έτος 2016.
Εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας τον Μάιο του 2014 και διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος από τον Ιανουάριο του 2018 έως και τον Αύγουστο του 2019.
Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Θηβών Αφροδίτη Παπαχαραλάμπους και έχει έναν γιο τον Δημήτρη – Μάριο .

Τον Μάιο του 2019 εξελέγη Δήμαρχος Θηβαίων (συνδυασμός “Δήμος Πολιτών”) με θητεία από 1η Σεπτεμβρίου 2019 έως 31 Δεκεμβρίου του 2023.