Φίλες και Φίλοι
Σας καλωσορίζουμε στην ηλεκτρονική πύλη του Δήμου Θηβαίων.

Στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (e-government) ο δήμος μας στοχεύει να αναβαθμίσει την ενημέρωση καθώς και την εξ απόστασης ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των Δημοτών του.
Η δημιουργία της διαδικτυακής πύλης αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για το Δήμο μας εφόσον σηματοδοτεί την επένδυση σε τεχνολογίες αιχμής προσφέροντας στους δημότες και πολίτες τη δυνατότητα άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης στις πληροφορίες που αναζητούν, στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, στα δικαιολογητικά που μπορεί να απαιτούνται για τυχόν συναλλαγές κ.ά.
Μέσα από τις ηλεκτρονικές σελίδες της πύλης, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για την ιστορία του Δήμου μας, την εξέλιξή του αλλά και τα αξιοθέατα που ένας δημότης ή ένας επισκέπτης επιθυμεί να δει και να γνωρίσει. Επιπρόσθετα με την διαδικτυακή πύλη του Δήμου Θηβαίων αποσκοπούμε στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των δημοτών για τις δραστηριότητες και το έργο της Δημοτικής Αρχής, με τακτική ανανέωση και εμπλουτισμό του περιεχομένου της.
Καλή περιήγηση στην διαδικτυακή μας πύλη!

–  Ο Δήμαρχος Σπυρίδων Νικολάου

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1950 στο Άρμα Βοιωτίας και ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές στη Θήβα, το 1968, πετυχαίνοντας την εισαγωγή του στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Το 1969 εισήχθη  στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και το 1973 ορκίστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού. Είναι, επίσης, απόφοιτος της Σχολής Πληροφοριών, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας. Επί 37 συναπτά έτη υπηρέτησε σε όλες τις προβλεπόμενες θέσεις του Στρατού και το 2006 αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντιστρατήγου.

Στη συνέχεια αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πολίτες του Δήμου Θηβαίων. Την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εκλέχτηκε ο πρώτος Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων. Επανεκλέχθηκε Δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου 2014. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.