Νέα – Ανακοινώσεις

Απολογισμός Δράσεων Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Θηβαίων

Απολογισμός Δράσεων Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Θηβαίων

Στον απολογισμό των ενεργειών και δράσεων για την Τουριστική Προβολή και Ανάπτυξη του Δήμου Θηβαίων, κατ’ εφαρμογή του εγκεκριμένου από το Δημοτικό Συμβούλιο και τον ΕΟΤ προγράμματος του 2017, προχώρησε ο Πρόεδρος της ομώνυμης Επιτροπής κ. Δημήτρης Κουτσοδήμος, στην τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 στο Παλαιό Δημαρχείο Θήβας.

Ο κ. Κουτσοδήμος, αφού αρχικά ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη στήριξή τους, όλα τα μέλη της Επιτροπής καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την άριστη συνεργασία, αναφέρθηκε στις ακόλουθες υλοποιημένες ενέργειες και δράσεις:

A) Υλοποιημένες Δράσεις Προγράμματος Τουριστικής Προβολής Δήμου Θηβαίων (2017)
1. Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις με αποστολή έντυπου τουριστικού υλικού:
μέσω περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας : Τελ Αβίβ ΙΜΤΜ 7-8 Φεβρουαρίου, Βουκουρέστι ΤΤR 16-19 Φεβρουαρίου , Βελιγράδι ΙΤΒ 23-26 Φεβρουαρίου, Βερολίνο IFT 8-12 Μαρτίου, Μόσχα ΜΙΤΤ 14-16 Μαρτίου, Σουηδία 17-19 Μαρτίου
μέσω περιπτέρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στ.Ε. και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας: Στοκχόλμη MEDITERRANEANPANORAMA 17-19 Μαρτίου
2. Συμμετοχή σε εγχώριες εκθέσεις
μέσω του περιπτέρου Δικτύου Πόλεων με Λίμνες και του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού Κόλπου (ΣΠΟΑΚ) στην έκθεση “Νόστος” στη Ναύπακτο, 13-16 Οκτωβρίου, με αποστολή έντυπου τουριστικού υλικού και φυσική παρουσία εκπροσώπων του Δήμου.
μέσω περιπτέρου 20 τ.μ. Δήμου Θηβαίων στην 4η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, 8-10 Δεκεμβρίου 2017 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, σε συνεργασία με παραγωγούς από το Δήμο Θηβαίων και συλλόγους.
3. Δημιουργία τουριστικών πληροφοριακών υλικών:
Έκδοση 10.000 αντίτυπων τρίπτυχου τουριστικού φυλλαδίου ( Αγγλικά & Ελλη…