Νέα – Ανακοινώσεις

Ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση νέων για τα ζητήματα της περιοχής μας.

Ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση νέων για τα ζητήματα της περιοχής μας.

Αγαπητοί φίλοι, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θηβαίων από την αρχή της λειτουργίας του επιχειρεί μια προσπάθεια οργάνωσης και δραστηριοποίησης των νέων της περιοχής μας. Σκοπός μας είναι ο εντοπισμός και η ανάδειξη των προβληματισμών και των αναγκών της νεολαίας σε τοπικό κυρίως επίπεδο και η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη συμμετοχή μας στα τοπικά ζητήματα.
Στα πλαίσια αυτά διοργανώνουμε μια σειρά από ανοιχτές συναντήσεις – συζητήσεις νέων σχετικά με τα ζητήματα της πόλης μας, των χωριών μας αλλά και του Δήμου μας γενικότερα. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις οραματιζόμαστε να δημιουργήσουμε μια ενεργή και δραστήρια ομάδα νέων πολιτών που θα αναδεικνύει ζητήματα, προτείνοντας παράλληλα ρεαλιστικές λύσεις και θα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για το κοινό όφελος.
Καλούμε λοιπόν όλους τους νέους που επιθυμούν να συζητήσουν, να σκεφτούν, να προτείνουν και να δραστηριοποιηθούν στην πρώτη μας ανοιχτή συνάντηση την Κυριακή 6/12 και ώρα 5 μμ.
Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε στα γραφεία του ΤΟΣΥΝ (κτίρια Δημαρχείου, οδός Οσίου Σεραφείμ). Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 6983233996.

Με εκτίμηση,
εκ μέρους του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δήμου Θηβαίων
Καλαμιώτης Σταμάτης