Νέα – Ανακοινώσεις

Αναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της η Θήβα!

?ναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της η Θήβα!

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κατάμεστη από κόσμο Κεντρική Πλατεία της Θήβας, άνοιξε η αυλαία για τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης, το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018.

Η πόλη της Θήβας φόρεσε τα γιορτινά της και υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους, σε μία υπέροχη γιορτή που διοργάνωσαν ο Δήμος Θηβαίων, ο Δημοτικός Οργανισμός(ΔΟΘ) και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης (ΔΗΚΕΘ).

Η εκδήλωση περιελάμβανε και πολλές δραστηριότητες και δρώμενα για τα παιδιά όπως facepainting, εργαστήρια, παιχνίδι με χριστουγεννιάτικες φιγούρες (?ι Βασίλη, χιονάνθρωπο, ξωτικά κα) , ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από DJ και σαξοφωνίστα!

Τον φωτεινό διάκοσμο του πανύψηλου και εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ευχόμενος σε δημότες και επισκέπτες“Καλές Γιορτές με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία”. Την εκδήλωση χαιρέτησε, επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά.

Το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε φωταγωγήθηκαν και τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα της συνοικίας Κοντίτο Θήβας και των Τοπικών Κοινοτήτων Νεοχωρακίου, Μελισσοχωρίου, Πλαταιών με αντίστοιχες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.