Νέα – Ανακοινώσεις

Αναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της η Θήβα

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ

Στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/12/2014) η εορταστική εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.

Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία, ο Δήμος Θηβαίων, με χαρά και αισιοδοξία και σε πείσμα των δύσκολων καιρών και απέναντι στα προβλήματα, αντέταξε τον εθελοντισμό, τη δημιουργικότητα και τη θέληση και έκανε πραγματικότητα μια υπέροχη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοτικός υπάλληλος κ. Μιχάλης Κολλημένος και την πλαισίωσαν μουσικά η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Νίκης Πανταζάτου και η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κας Χριστίνας Μιχαλάκη, οι παραστάσεις των οποίων μάγεψαν το κοινό!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης προσφέροντας χριστουγεννιάτικα εδέσματα στους δημότες και επισκέπτες που βρέθηκαν στην πλατεία, ο Σύλλογος Γυναικών “Ισμήνη”, το Κ.Α.Π.Η. Θήβας, ο Σύλλογος Γυναικών “Διρκαίος Κύκνος” και η “ΧΕΝ Θήβας”. Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι συμπληρώθηκε με προσφορές γλυκισμάτων και αναψυκτικών από ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία και super market της περιοχής.

Την τιμητική τους φυσικά είχαν οι μικροί δημότες, με τους “Αμπάρζαλους” να τους διασκεδάζουν με face painting και μπαλονοκατασκευές και τον ?γιο Βασίλη, επίσημο προσκεκλημένο της εκδήλωσης να τους μοιράζει δώρα. Οι “Αμπάρτζαλοι” ήταν προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Σανιδάς, ο Βουλευτής Βοιωτίας κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλ…