Νέα – Ανακοινώσεις

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων,Βουλευτών και φορέων με τον Υπουργό Υγείας ?δωνι Γεωργιάδη

Με τον Υπουργό Υγείας ?δωνι Γεωργιάδη συναντηθήκαν την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013, ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου, οι Βουλευτές του Νομού Ευάγγελος Μπασιάκος και Γιάννης Σταθάς, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών Φιλιώ Πρωτόπαπα και ο Διευθυντής Δ/κών Υπηρεσιών του Γ.Ν. Θηβών Δημήτρης Καλπένης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την επίσημη ενημέρωση, δια στόματος Υπουργού, σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί το Υπουργείο, στα πλαίσια της αντιμετώπισης των σοβαρών προβλημάτων λειτουργίας του Νοσοκομείου Θηβών, κυρίως λόγω της έλλειψης του απαραίτητου προσωπικού, που δικαιολογημένα έχει ανησυχήσει τους κατοίκους όλης της περιοχής.

Ο Υπουργός Υγείας, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι το Νοσοκομείο της Θήβας θα συνεχίσει να λειτουργεί στο συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο και δεσμεύτηκε για άμεση πρόσληψη δύο επικουρικών ιατρών, ενός μικροβιολόγου και ενός παθολόγου και σε επόμενη φάση ενίσχυση του Νοσοκομείου της Θήβας με δύο ακόμα επικουρικούς ιατρούς (χειρούργο και ακτινολόγο). Ενημέρωσε επίσης ότι σε πολύ σύντομο χρονικά διάστημα θα τοποθετηθεί στο Γ.Ν. Θηβών αναπληρωτής διοικητής.