Νέα – Ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Θηβαίων στον ΣΕΓΑΣ

Ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλειο Σεβαστή και το Διοικητικό Συμβούλιο απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Θηβαίων και αντιπρόεδρος του ΔΑΟΘ κ. Νίκος Σβίγγος με αφορμή την άψογη διοργάνωση των τελικών Αγώνων Grand prix στίβου στη Θήβα.
Η επιστολή του Δημάρχου έχει ως εξής:

Η Θήβα, οι φίλοι του αθλητισμού και όλοι οι δημότες υποδεχθήκαμε και φέτος με χαρά και υπερηφάνεια τους τελικούς αγώνες στίβου Grand prix 2010, «Χρήστος Βουδούρης».
Είναι ιδιαίτερη η τιμή που μας κάνετε εσείς προσωπικά αλλά και ο ΣΕΓΑΣ με την ανάθεση αυτής της πολύ σημαντικής διοργάνωσης.
Μιας διοργάνωσης που προωθεί τον κλασσικό αθλητισμό και αναδεικνύει τους αθλητές μας δίνοντας το ερέθισμα και στους νέους μας να ακολουθήσουν τον δρόμο της άθλησης, του πολιτισμού και της ευγενούς άμιλλας.
Έχω την πεποίθηση ότι η Θήβα τα κατάφερε και δικαίως όλοι μιλούν για μια επιτυχία τόσο στο θέμα των επιδόσεων όσο και σε αυτό της διοργάνωσης.
Είμαι βέβαιος ότι η στενή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει θα συνεχιστεί και στο μέλλον με την διοργάνωση σημαντικών αγώνων.
Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο σπουδαίο έργο που επιτελείτε.

Με εκτίμηση ο Δήμαρχος Θηβαίων
Νίκος Σβίγγος