Νέα – Ανακοινώσεις

Ευχές για καλή & δημιουργική σχολική χρονιά από τον Δήμαρχο Θηβαίων

Ευχές για καλή & δημιουργική σχολική χρονιά από τον Δήμαρχο Θηβαίων

Στις τελετές Αγιασμού σχολείων του Δήμου Θηβαίων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου, στις 11/9, για να ευχηθεί από κοντά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά. Συγκεκριμένα παραβρέθηκε στο 2ο Δημοτικό, στα 1ο και 3ο Γυμνάσια, στο 3ο Λύκειο και στους Παιδικούς Σταθμούς Θήβας.
Στους χαιρετισμούς του τόνισε ότι ο Δήμος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και μέσω των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Σχολικών Επιτροπών του αλλά και της Επιτροπής Παιδείας, θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα τα σχολεία ευθύνης του, δίνοντας προτεραιότητα στα θέματα ασφάλειας, υγιεινής, συντηρήσεων και θέρμανσης. Δήλωσε, επίσης, ότι ο Δήμος, σε αγαστή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, είναι έτοιμος να ανταποκριθεί ουσιαστικά σε όποιες έκτακτες ανάγκες προκύψουν. Τέλος, ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές, δύναμη στους γονείς και μία δημιουργική χρονιά στους εκπαιδευτικούς.
Στον Αγιασμό λοιπών σχολείων παραβρέθηκαν:
α. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. κ. Αθ. Κοκοντίνης στο 1ο Δ.Σ. Θήβας
β. Ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Α. Χατζησταμάτης στο 6ο Δ.Σ. Θήβας, στο Δ.Σ. Υπάτου και στους παιδικούς σταθμούς Θήβας
γ. Ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Κίτσος στα 4ο και 5ο Δ.Σ. Θήβας
δ. Ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Βαγίων κ. Σ. Δρένιος στα σχολεία και τον παιδικό σταθμό Βαγίων
ε. Ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Ι. Παπαδημητρίου και η Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ κ. Ι. Κοντού στους παιδικούς σταθμούς Θήβας.
στ. Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Τοπικοί Σύμβουλοι στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες των Δ.Ε. Θήβας, Βαγίων, Πλαταιών και Θίσβης.