Νεα, Νέα – Ανακοινώσεις

ΔΕΗ – Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 : Γίνε κι εσύ μέλος της αλυσίδας εθελοντών

Το Σάββατο 18 Μάϊου 2024 μεταξύ των ωρών 16.00 και 17.00 μ.μ. θα λάβει χώρα ο ΔΕΗ – Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας – Cycling Greece.

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Θηβαίων είναι περήφανοι συνδιοργανωτές σε αυτό το υψηλού επιπέδου τουριστικό και αθλητικό γεγονός εφάμιλλο των ευρωπαϊκών ποδηλατικών γύρων.

120 αθλητές από όλο τον κόσμο θα διασχίσουν τη «ραχοκοκαλιά» της χώρας που ενώνει τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας με εκκίνηση από τη Θεσσαλονίκη και τερματισμό στην Αθήνα.

Το 4ο ετάπ, το μεγαλύτερο σε απόσταση του αγώνα (196,88χλμ) με εκκίνηση στη Σπερχειάδα και τερματισμό στην Χαλκίδα κάνει σπριντ στη Θήβα με την εξής διαδρομή : Άγιος Αθανάσιος, Μουσείο, Πινδάρου, Βουρδουμπά, Γηροκομείο ΟΧΕΚ, Οπλαρχηγού Βόγκλη.

Σας περιμένουμε δίπλα μας, να παρακολουθήσετε τον αγώνα από κοντά να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα εθελοντών μας και να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο το άθλημα της ποδηλασίας, αλλά και το ίδιο το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, άσκησης και ψυχαγωγίας!

Μπες και συμπλήρωσε τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_9lBgHMUAK2CKAUdY77O65TdmX6W06BX-4cSlUF_2KmOr6w/viewform

Η συμβολή σας ως εθελοντές είναι απαραίτητη!

Η εμπειρία…μοναδική !!!

Γίνε κι εσύ μέλος στην αλυσίδα εθελοντών της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού και της ποδηλασίας !!!

Η προσφορά σου είναι πολύτιμη!